Soţia lui Botiş acuzată că a minţit în CV. A început anul şcolar şi pentru deţinuţi. Trei primari din Bistriţa-Năsăud, printre “cei mai cei”. Zeci de comercianţi din piaţa Decebal, găsiţi astăzi cu nereguli. BN ocupă locul 29 la infracţiuni

www.citynews.ro 

Soţia lui Botiş acuzată că a minţit în CV

Sotia fostului ministru al Muncii Ioan Botis, Ligia Botis, a "prezentat o situatie care nu corespunde realitatii" in CV-ul depus pentru a fi parte a proiectului european "sansa la demnitate", au descoperit inspectorii Departamentului de Lupta Antifrauda (DLAF), anunta Mediafax.

Surse judiciare au declarat ca reprezentantii DLAF au ajuns la concluzia ca sotia fostului ministru Botis, Ligia Botis, care in proiect avea pozitia de "responsabil grup de lucru II", a "mistificat adevarul" in ceea ce priveste experienta sa reala.

Conform controlului DLAF, Ligia Botis a castigat, din participarea in acest proiect, suma de 33.317 lei, adica aproximativ 8.000 de euro.

www.timponline.ro

A început anul şcolar şi pentru deţinuţii din Penitenciarul Bistriţa

39 persoane private de libertate au solicitat înscrierea la cursurile învăţământului primar, iar 30 au dorit să urmeze cursurile ciclului gimnazial.
Publicat în 03 octombrie, 2011 cu Nici un comentariu
În baza protocolului de colaborare încheiat de Penitenciarul Bistriţa cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud, la sediul instituţiei a avut loc luni festivitatea de deschidere a noului an şcolar 2011-2012, pentru persoanele private de libertate aflate în custodia unităţii.

www.mesagerul.ro

Trei primari din Bistriţa-Năsăud, printre “cei mai cei” din ţară


Trei primari din judeţul Bistriţa-Năsăud s-au întors de la Bucureşti cu titluri onorifice de “cei mai cei”, într-o viziune a Revistei Române de Administraţie Publică. Ierarhiile în măsură să stabilească edilii anului 2011 au fost consfinţite prin diplome acordate pe categorii teritoriale, zonale şi naţională

www.bistriteanul.ro

Zeci de comercianti din piata Decebal, gasiti astazi cu nereguli

Reprezentantii Comisariatului pentru Protectia Consumatorilor Bistrita-Nasaud au efectuat astazi o serie de controale in piata Decebal. Zeci de comercianti si producatori au fost sanctionati pentru ca au fost gasiti cu nereguli.
In piata Decebal au fost efectuate astazi controale de catre comisarii de la Protectia Consumatorilor. Nu putini au fost cei care au fost gasiti cu nereguli.

www.bistriţaonline.ro

Bistriţa-Năsăud ocupă locul 29 pe ţară din punct de vedere al infracţionalităţii

La nivel naţional, jurnaliştii de la Econtext au realizat un top al judeţelor în funcţie de gradul de infracţionalitate. Econtext a arătat care este cel mai sigur, dar şi cel mai nesigur judeţ din România.
Din acest punct de vedere, judeţul Bistriţa-Năsăud ocupă locul 29, dintr-un total de 41. Numărul de infracţiuni înregistrate în judeţul nostru a crescut din anul 1990 până în 2009 cu peste 200%. Dacă în 1990 erau 353 infracţiuni înregistrate, în 2009 numărul acestora a ajuns la 1.165.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.