Teren de sport la Rodna, inaugurat în prima zi de şcoală. Băile Figa au atras inclusiv turişti din Suceava şi Cluj.Poliţistii de la rutieră, cu ochii pe centurile şoferilor. ANAF invită la discuţii.Spitalul se luptă pentru o finanţare de 2,5 milioane euro

www.mesagerul.ro 

Teren de sport la Rodna, inaugurat în prima zi de şcoală


Locuitorii comunei Rodna se pot bucura de o bază sportivă modernă, dată în folosinţă ieri, la deschiderea anului şcolar. Investiţia a costat 370.000 de lei, a fost realizată din fonduri de la bugetului local şi s-a materializat în mai puţin de o jumătate de an. Inaugurarea terenului de sport a fost făcută de primarul Alexandru Năşcan, fără tăiere de panglici, lăsându-le locuitorilor prilejul să se bucure de noua investiţie.

www.timponline.ro

Băile Figa au atras inclusiv turişti din Suceava şi Cluj

Primăria Beclean a încasat, vara aceasta, peste un milion de lei de la cei peste 60.000 de turişti care s-au distrat la Băile Figa, zonă de agrement amenajată cu bani europeni şi inaugurată anul trecut.

Primarul din Beclean, Nicolae Moldovan, a declarat, marţi, că, din bilete de intrare în zona de agrement, s-au încasat circa 650.000 de lei, restul banilor fiind obţinuţi din celelalte servicii, piscină interioară, centru SPA, jacuzzi şi terenuri de sport.

„A fost un sezon peste aşteptări. Din primele date pe care le avem, la Băile Figa au venit, vara aceaasta, peste 60.000 de turişti. Noi am încasat la bugetul local peste un milion de lei, atât din taxe de intrare, cât şi din servicii. Majoritatea turiştilor au fost din Bistriţa, dar au venit mulţi şi din Vatra Dornei sau din judeţul Cluj. Suntem foarte mulţumiţi de situaţie, motiv pentru care, zilele acestea, în final de sezon, am decis să dăm posibilitatea oamenilor să intre gratuit în zona exterioară. Dacă vremea va fi în continuare frumoasă, oamenii vor putea veni să se bucure de soare, apă şi nămol”, a declarat Nicolae Moldovan.

wwww. bistriteanul.ro

Politistii de la rutiera, cu ochii pe centurile soferilor

Politistii din cadrul IPJ BN desfasoara astazi o actiune prin care ii informeaza pe soferi cat de important este sa poarte centura de siguranta. Conducatorii auto care nu poarta centura primesc o amenda in valoare de 164 de lei si trei puncte de penalizare.
“Centura de siguranta salveaza vieti”, asta spun reprezentantii IPJ BN care astazi desfasoara o actiune prin care vor sa le arate soferilor cat de importanta este centura de siguranta. Politistii din cadrul Biroului Rutier se afla pe strazile orasului unde impart pliante cu mesaje prin care incurajeaza purtarea centurii atat de catre soferi cat si de ceilalti pasageri din masina.

“Actiunea de astazi face parte dintr-o campanie preventiva a politiilor europene si s-a organizat la nivel european, national si judetean pe linia portului centurii de siguranta de catre toti ocupantii autovehiculelor. In acest scop am pregatit cateva pliante si cateva brelocuri pentru a le ditribui atat conducatorilor auto cat si celorlalti ocupanti ai autoturismelor pentru a le reaminti importanta purtarii centurii de siguranta” a explicat pentru Bistriteanul.ro comisarul Vasile Andreies.

www.bistritaonline.ro

ANAF invita contribuabilii la discutii

În atenţia contribuabililor persoane juridice si fizice,
Stimată doamnă/Stimate domn,
Având în vedere modificările si completările aduse Codului de procedură fiscală precum şi Codului fiscal, prin Ordonanţele Guvernului nr. 29 si nr. 30 din 31 august 2011, publicate în M.O. Partea I nr. 626 respectiv nr.627 /2.11.2011, Direcţia Generală a Finanţelor Publice – BN, vă invită să participaţi la întâlnirea de lucru pe această temă, organizată în data de 15 septembrie 2011, începând cu ora 11.00, care se va desfăşura în sala de şedinţe, la sediul DGFP – BN, str. 1 Decembrie, nr.6-8, etaj I, cam.11.

www,citynews.ro

Spitalul se lupta pentru o finantare de 2,5 milioane euro


Peste 40 de unitati spitalicesti din tara se lupta pentru a obtine o finantare de la Uniunea Europeana, prin Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului. Printre aceste unitati se afla si Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita-Nasaud care ar vrea sa reabiliteze blocul materno-infantil.

O echipa de specialisti de la Spitalul Judetean de Urgenta si Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud se va afla astazi si maine la Bucuresti, unde participa la o serie de intalniri care au ca scop alocarea unei sume de 2,5 milioane de euro pentru reabilitarea blocului materno-infantil.

Foto: Mesagerul

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.