Trafic restricţionat parţial la pasarela nouă din Bistriţa.Tentativă eşuată de intrare în Cartea Recordurilor. Drumarii din judeţ, pregătiţi pentru venirea iernii. Pieţele bistriţene, invadate de flori pentru Luminaţie

www.mesagerul.ro

Trafic restricţionat parţial la pasarela nouă din Bistriţa

Traficul pe pasarela peste calea ferată situată la capătul străzii Libertăţii din Bistriţa, care face legătura între municipiu şi cartierul Viişoara, se face cu restricţii de circulaţie parţiale de luni dimineaţă, pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare a carosabilului.În timpul lucrărilor, traficul este restricţionat parţial, iar conducătorii auto sunt dirijaţi prin semnalizare cu indicatoare de circulaţie special amplasate în zonă.

www.citynews.ro

Tentativă eşuată de intrare în Cartea Recordurilor

Daca Primaria municipiului Bistrita anunta pe site-ul propriu ca Targul Turistic Medieval a fost o reusita, cu siguranta ca nu a luat in calcul fisco-ul inregistrat la mult trambitatul record mondial de caricaturi, care s-a desfasurat in ultima zi de targ, duminica.

Primarul municipiului Bistrita, Ovidiu Cretu, declara pentru citynews.ro ca din pacate Bistrita nu a putut intra in Cartea Recordurilor cu cele mai multe caricaturi facute intr-o singura zi, din cauza lipsei de bistriteni care sa se lase caricaturizati.

"N-a fost sa fie, pe la ora opt (20.00 n.r.) am hotarat ca nu mai are rost sa continuam, dar oricum ne-am ales cu niste caricaturi frumoase", spune Ovidiu Cretu.

www.bistriteanul.ro

Drumarii din judeţ, pregătiţi pentru venirea iernii

Drumarii bistriteni asigura ca sunt pregatiti pentru venirea iernii. Acestia sunt gata sa iasa pe drumurile nationale din judet pentru a le curata astfel incat sa nu fie probleme in trafic. In total acestia dispun de 52 de utilaje de deszapezire.

www.bistritaonline.ro

Pieţele bistriţene, invadate de flori pentru Luminaţie
.

Mâine, pe 1 noiembrie, pretutindeni este marcată Ziua Morţilor, un vechi obicei păstrat de sute de ani.
Pentru că obiceiul presupune ca la mormânt să se ducă flori şi lumânari, pe lânga pomana pentru morţi, pietele dinBistriţa sunt invadate în fiecare an de vânzatorii de flori. Oamenii consideră că ducând flori şi lumânări la morminte aduc astfel o jertfă celor morţi.

Foto: mesagerul.ro

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.