Traian Ogâgău declarat incompatibil de ANI!

preluare stiripesurse.ro

Una caldă alta rece pentru primarul de Sângeorz Băi, Traian Ogâgău: Abia ce l-a albit Curtea de Apel Cluj, că, ANI l-a declarat incompatibil, articolul 76 din Legea 161/2003, completată și republicată. Edilul în funcție, declarat incompatibil, face parte dintr-un lot de aleși locali certați cu legea, pe care, ANI l-a făcut public într-un comunicat de presă, preluat de site-ul citat de noi.

 ”Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate și conflictul de interese în materie administrativă în cazul a 10 persoane prevăzute de Legea nr. 176/2010 și a sesizat organele de urmărire penală în alte două cazuri, după cum urmează:

1. OGÂGĂU TRAIAN, Primar al Orașului Sîngeorz - Băi, Județul Bistrița - Năsăud - CONFLICT DE INTERESE ADMINISTRATIV

În perioada exercitării funcției de primar, a încheiat în data de 28 martie 2018 un act juridic privind închirierea unei suprafețe de teren aflate în domeniul privat al Orașului Sîngeorz-Băi, încheiat între Primărie și tatăl persoanei evaluate, fără să existe o Hotărâre a Consiliului Local privind aprobarea încheierii acestui contract.

Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 76, alin. (1) din Legea nr. 161/2003”, potrivit site-ului stiripesurse.ro

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.