Un bistriţean, adjunct al IGPR. Repus în functie de CEDO, Teodorescu a fost iar dat afară. Din Prefectură pleacă 12. Consilierii judeţeni liberali nu demisionează: cei trei se lasă la mîna Delegaţiei Permanente

Bistri'aOnline: Un bistriţean, adjunct al IGPR

 

Fostul şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Alexandru Tanco, a fost numit astăzi în funcţia de adjunct al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Citynews: Repus în functie de CEDO, Teodorescu a fost iar dat afară
 

Dorin Teodorescu, angajatul Prefecturii care a castigat un proces impotriva statului roman la Curtea Europeana a Drepturilor Omului a fost din nou dat afara de catre Prefectura Bistrita-Nasaud.

 

Institutia Prefectului pastreaza secrete numele celor disponibilizati, dar pe surse am aflat ca printre cei dati afara se numara si Ioan Cernucan, fost ziarist la Mesagerul de BN.

Mesagerul: Din Prefectură pleacă 12

Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud a primit noua organigramă cu restructurările impuse de reducerea personalului bugetar. Potrivit documentului primit de la MAI, la Prefectură se desfiinţează 14 posturi dintre care 12 ocupate. Posturile vacante care se şterg cu totul cu această ocazie sunt de subprefect şi de consilier superior.

Bistriţeanul: Consilierii judeţeni liberali nu demisionează: cei trei se lasă la mîna Delegaţiei Permanente

Telenovela creata in jurul excluderilor din organizatia judeteana a PNL a lui Mihai Bumbu, Luca Peter si Anton Vlad continua pe alte note muzicale. Asa cum era de asteptat, niciuna din aceste note pare sa nu fie pe placul deputatului Ioan Tintean.
Astazi, vicepresedintele Consiliului Judetean Mihai Bumbu a anuntat oficial ca nu demisioneaza din functia pe care o detine in cadrul principalei institutii administrative a judetului.

El spune ca va incerca sa explice liderilor PNL care au fost adevaratele motive care au stat la baza votului sau pozitiv din deja celebra sedinta de Consiliu Judetean pentru proiectele lui Liviu Rusu.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.