Un film făcut de un amator, imediat după căderea avionului cu elita poloneză, şi în care se aud împuşcături, alimentează varianta conspiraţiei în cazul morţii lui Leck Kacyznski

O înregistrarea video care circulă de internet, şi în care, pare că supravieţuitori ai accidentului de la Smolensk ar fi împuşcaţi, a alimentat teorii ale conspiraţiei despre această dramă, scrie cotidianul britanic Daily Mail, vineri. Potrivit înregistrării, filmul pare să prezinte bărbaţi care vorbesc rusa în timp ce împuşcă pasageri, imediat după ce avionul care în care se afla elita poloneză s-a prăbuşit în apropiere de Smolensk.

Un expert  rus spune că e vorba de o făcătură, în timp ce surse anomime, afirmă că, bărbatul care ar fi filmat aceste imagini a fost împuşcat imdiat după postarea dilmului pe internet. Pînă acum, oficial, Moscova nu a făcut nici un fel de declaraţii referitoare la această teorie, care a apărut în cîteva publicaţii poloneze şi a fost preluată de presa straină. Alte voci spun că, filmarea ar fi fost modificată.

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.