Update: la cererea unor concetățeni reluăm temele sensibile. Sântioana: Moștenitorii grănicerilor batjocoriți de grupul de interese de la UAT Mărișelu. Acoperiș nou la căminul cultural peste cornii și grinzile mâncate de cari!

 Moștenitorii grănicerilor din Sântioana, comuna Mărișelu, BN, România, se află în pragul unei revolte din cauza administrării de batjocură pe care grupul de interese aflat la conducerea comunei, de care aparțin teritorial și administrativ, o exercită la adresa lor, de mai bine de 6 luni. Practic, oamenii au luat foc după ce o firmă apropiată de PSD Bistrița-Năsăud a început în urmă cu 10 zile să reabiliteze căminul cultural din localitate, fără să spună nimănui despre ce este vorba. Oamenii au fost șocați când au constatat că, reabilitarea de 4,5 miliarde de lei vechi s-a dovedit a fi o inginerie de sifonat bani publici. În fapt, peste cornii și grinzile putrede și roase de cari, firma care face așa zisa reabilitare a tras repede tablă, apoi a trecut la izolarea pe repede înainte a pereților exteriori cu polistiten

Proprietari ai peste 2200 hectare de pădure grănicerească, adjudecată abuziv de UAT Mărișelu și administrată în folosul unui grup de interese, coagulat în jurul actualei conduceri a primăriei Mărișelu, moștenitorii grănicerilor din Sântioana au convocat o adunare populară, în care să ia decizii privind modalitatea de oprire a reabilitării de mântuială a căminului cultural, dar și referitor la alte lucrări executate pentru drenarea banilor publici în buzunarele apropiaților celor de la Primărie!

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.