Update: Așa zișii liberali din Senat, țin cu Mafia? Anti Mafia pădurilor intră la vot în Senat, cameră decisivă!

preluare mihai goțiu face book

 Săptămână de foc, în Parlament, pentru legile Anti-Mafia Pădurilor! Cum te poți implica și TU! Peste 44.000 de cetățeni au făcut-o deja, este mesajul pe face book a senatorului USR de Cluj, Mihai Goțiu! Postarea parlamentarului este preluată integral. Redacția

După ce a fost adoptată de Camera Senatului, legea USR de înființare a ”DNA-ul Pădurilor” (Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Mediu), a ajuns la Senat (care e cameră decizională). Luni o voi avea la aviz la Comisia pentru Ape și Păduri - vă țin la curent.

În paralel, la Camera Deputaților, ar trebui să fie dezbătută în comisiile de raport (Juridică, Agricultură și silvicultură, respectiv Mediu), legea pe care am inițiat-o pentru modificarea definiției materialelor lemnoase din Codul Silvic. Scopul modificării este stoparea uneia dintre cele mai utilizate metode de furat și distrus păduri, cauzată de faptul că o mare parte (uneori până la 50%) din volumnul de lemn nu este definit ca... lemn în Codul Silvic!

Legea a fost adoptată în unanimitate de Senat, iar pentru decizia senatorilor au contat foarte mult, dincolo de argumente și documentații, și cele peste 20.000 de semnături strânse de comunitatea Declic.

Între timp, numărul semnăturilor a trecut de 44.000! Semneaz-o și tu, dacă nu ai făcut-o încă, și dă mai departe petiția. Mă voi asigura că semnăturile voastre vor ajunge la deputați, așa cum au ajuns și la senatori!

Împreună, putem stopa tăierile ilegale de lemn și putem salva pădurile! Ultimele săptămâni au arătat că vocea și voința oamenilor care luptă pentru păduri nu mai pot fi ignorate în Parlament.

https://facem.declic.ro/c…/lege-pentru-padure-nu-pentru-hoti

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.