Zanca şi Constantinescu, demişi de la Sport şi Tineret. Şedinţă de Colegiu Prefectural pe tema reducerilor de personal. Primăria Dumitriţa va reabilita drumul spre cabana Dealul Negru. Iproeb Bistriţa plăteşte dividendele pentru 2009

Citynews.ro:  Zanca şi Constantinescu, demişi de la Sport şi Tineret
 

Raoul Zanca si Ciprian Constantinescu au fost demisi printr-un ordin al Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului. Masura a fost luata in toata tara, ca urmare a comasarii Directiilor de Tineret cu a celor de Sport si a infiintarii unei singure institutii in fiecare judet, Directia de Tineret si Sport.

 

Raoul Zanca, directorul Directiei Judetene de Sport Bistrita-Nasaud va coordona, timp de zece zile, impreuna cu Ciprian Constantinescu, inventarierea bunurilor si predarea patrimoniului celor doua institutii. Zanca spune ca va fi numit un director interimar al noii structuri infiintate, urmand ca, in maxim 45 de zile, sa se organizeze concurs pentru ocuparea functiei de director executiv. "Noua institutie functioneaza de luni. Nu stim inca cine va fi numit director interimar. Noi coorodonam inventarierea si predarea patrimoniului iar in termen de 45 de zile se va da concurs. Speram ca la noi sa fie si un post de director adjunct, pe langa cel de director executiv" declara Raoul Zanca.

Mesagerul: Şedinţă de Colegiu Prefectural pe tema reducerilor de personal

- prefectul a obţinut două derogări pentru Casa de Pensii
Prefectul Cristian Florian i-a convocat astăzi, în cadrul unei şedinţe de Colegiu Prefectural, pe toţi directorii instituţiilor publice din judeţ, pentru trecerea în revistă a noilor organigrame şi pentru identificarea unor eventuale probleme funcţionale ca urmare a reducerilor personalului bugetar. "Am făcut această şedinţă pentru a afla care este situaţia în fiecare instituţie publică, dacă există tensiuni sau alte probleme deosebite, legate de funcţionalitatea instituţiilor. Încă nu au sosit toate organigramele de la ministere, însă acolo unde au sosit am analizat situaţia şi am încercat să găsim soluţii pentru cazurile deosebite. De exemplu, la Casa Judeţeană de Pensii reducerea cu 34 la sută a posturilor afectează semnificativ activitatea instituţiei, unde volumul de muncă este foarte mare.

Bistriţeanul: Primăria Dumitriţa va reabilita drumul spre cabana Dealul Negru

Ioan Moga, primarul comunei Dumitrita, asteapta sa primeasca finantare europeana pentru a putea reabilita trei drumuri forestiere: Valea Budacului, Valea Tisei si Dealul Negru, cel care duce la cabana de vanatoare a lui Ceausescu. Proiectul, in valoare de 1,5 milioane de euro, se afla in stadiul de evaluare.
“Proiectul pe care l-am depus prevede reabilitarea a trei drumuri forestiere: Valea Budacului, cu lungimea de 7240 metri, Dealul Negru cu lungimea de 4000 metri, Valea Tisei- 2000 metri. Am muncit mult pe acest proiect si sper sa primim si banii necesari de la Uniunea Europeana, insa nu stim cand se va intampla asta. Termenul de finalizare al lucrarilor este de 18 luni”, spune primarul din Dumitrita

BistriţaOnline: Iproeb Bistriţa plăteşte dividendele pentru 2009
 

 

Producătorul de cabluri Iproeb Bistriţa va începe, de luni, plata dividendelor aferente anului 2009 pentru acţionarii companiei.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de compania Iproeb, acţionarii înscrişi în Registrul Acţionarilor la 20 mai a.c. se pot prezenta la sediul firmei, între 16 august şi 9 septembrie, să îşi ridice dividendele sau pot împuternici pe cineva să îi reprezinte.

Foto: Citynews.ro

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.