Alegeri în PNL BN

Filiala PNL Bistriţa-Năsăud anunţă organizarea Conferinţei Teritoriale de Alegeri, care va avea loc duminică, 11 aprilie 2010, de la ora 12:00, la Centrul Cultural Municipal ,,George Coşbuc''din Bistriţa.
Conform Statutului, ( art. 92 ), candidaturile se depun pînă cel mai tîrziu cu 48 de ore inainte de data alegerilor, adică pîna vineri, 09 aprilie 2010, ora 12:00, la sediul PNL de pe str. Nicolae Titulescu, nr. 12, potrivit grupării Ţintean, care este majoritară.

Surse din interiorul formaţiunii au declarat că, mai mulţi membri PNL contestă modalitatea de organizare a conferinţei de alegeri şi că s-a cerut amînarea acestora, şi numirea unui alt preşedinte interimar, altul decît Ioan Ţintean. Potrivit sursei din în grupul care cere amînarea cu 2 pînă la trei luni a alegerilor în PNL BN, fac parte, 6 primari, 4 consilieri judeţeni şi 4 consilieri municipali. La alegerile de duminică sînt aşteptaţi să participe  464 de delegaţi, rolul votului acestora fiind alegerea preşedintelui şi a Biroului Politic al filialei.

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.