Apel public al Jandarmeriei! B-N: Primarii cercetaţi penal se declară nevinovaţi. Dezastrul din grădiniţe, constatat de Protecţia Consumatorilor. Să călărim struţii!

www.mesagerul.ro
Apel public al Jandarmeriei!

Jandarmeria bistriţeană face un apel public către populaţie şi către toate entităţile publice sau private, să subscrie campaniei umanitare iniţiate pe plan naţional de Jandarmeria Română pentru donare de sânge, intitulată “Sprijină campania «Jandarmeria donează viaţă pentru România»”, planificată a se desfăşura în luna noiembrie, dar nu numai. Apelul a fost făcut de către comandantul IJJ Bistriţa-Năsăud, col. Ionel Cimuca, într-o conferinţă de presă organizată miercuri. Potrivit acestuia, se vor organiza şi două puncte de informare, vineri în Piaţa Mihai Eminescu şi luni pe pietonalul Liviu Rebreanu, fiind primit deja un răspuns semnificativ din partea Armatei bistriţene, care a înştiinţat Jandarmeria că militarii se alătură campaniei.

www.citynews.ro

B-N: Primarii cercetaţi penal se declara nevinovaţi


Cei doi primari din Bistrita-Nasaud, cercetati pentru ca ar fi savarsit infractiunea de conflict de interese, se declara nevinovati si spun ca nu au gresit cu nimic. Daca primarul din Tiha Bargaului spune ca ar fi vorba de o interpretare eronata a actelor de catre oamenii legii, primarul din Sant afirma ca ar fi vorba despre o "lucratura politica", pusa la cale de un fost consilier local, care intre timp a decedat.

www.timponline.ro

Dezastrul din grădiniţe, constatat de Protecţia Consumatorilor

O grădiniţă privată din Bistriţa care funcţiona fără avize a fost amendată de Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Bistriţa-Năsăud cu suma de o mie de lei, alte zece unităţi de stat şi private primind avertismente din partea comisarilor.

Sancţiunile au fost date în urma unui control privind respectarea prevederilor legale din domeniul protecţiei consumatorilor în grădiniţele particulare şi de stat în timpul căruia au fost verificate 11 grădiniţe din care şapte de stat şi patru private.

www,bistriteanul.ro

Să călărim struţii!

Mobilierul urban nu este inteles de toti bistritenii. Unii sunt de parere ca e absolut necesar sa il calarim, fie ca vorbim de rondouri de flori, bancute sau, de ce nu, strutii amplasati astazi pe Pietonal

 

Foto: mesagerul.ro

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.