„Apolodor” – lectura care te inspiră

Primim la redacţie

Biblioteca Judeţeană Bistriţa-Năsăud, le pregăteşte o supriză tuturor prichindeilor care iubesc poveştile, informează scriitoarea Ioana Bradea într-un comunicat de presă.

În secţia pentru copii a Bibliotecii Judeţene – miercuri, 15 februarie, de la ora 16, va fi inaugurat clubul de lectură creativă „Apolodor”.
Clubul presupune, de două ori pe lună, o serie de întâlniri cu scriitoarea Ioana Bradea care le va citi poveşti copiilor şi va încerca, alături de ei, să înţeleagă poveştile dincolo de cuvinte, să le depăşească graniţele şi să le descompună pe înţelesul celor mici.
Biblioteca Judeţeană Bistriţa-Năsăud, alături de partenerii săi, îşi propun, prin intermediul acestui proiect educaţional-cultural, să dezvolte interesul pentru cărţi în rîndul copiilor de la cea mai fragedă vârstă astfel încât plăcerea de a citi să devină o deprindere zilnică şi o necesitate dorită şi trăită totodată.
Unul dintre obiectivele organizatorilor este şi acela de a antrena copiii participanţi în crearea unei cărţi de poveşti cuprinse într-un volum ilustrat chiar de ei înşişi.

Întâlnirile vor cuprinde lecturi, proiecţii de filme pentru copii şi audiţii – urmărindu-se constituirea unui club de lectură şi de discuţii libere care să încurajeze şi să stimuleze imaginaţia şi creativitatea copiilor.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.