Archive - Iul 7, 2010

Lecţia de optimism : Ai putea trăi, dacă ai fi ca el? Ep. II

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

 Fără membre şi...fără limite!

Ghimpu: „Comuniştii au turnat beton pe osemintele oamenilor” Chişinău, România de Est (Basarabia)

preluare Romanian Global News

Fosta guvernare comunistă a permis construirea unui bloc locativ pentru angajaţii Serviciului de Informații și Securitate pe osemintele a cel puţin 300 de victime ale regimului comunist de ocupaţie”, este declarația făcută astăzi de președintele interimar, Mihai Ghimpu, care a organizat o conferinţă de presă chiar la fața locului unde are loc construcţia blocului locativ, pe str. Grenoble 159, din sectorul Botanica al capitalei, scrie jurnal.md, preluat de Romanian Global News.

…măcar de-am suferi ca nişte cîini!

preluare de pe voxpublica.net, autor Alin Fumurescu

…in sine, suferinta e tacuta. Nu poate fi articulata verbal. Poate fi gemuta, poate fi strigata, poate fi scrasnita. Dar nu poate fi vorbita. E precum culoarea rosie. Se poate vorbi despre suferinta, se poate aproxima prin comparatii mai mult sau mai putin izbutite (precum “culoarea rosie e fierbinte”), prin metafore mai mult sau mai putin inspirate, dar nu poate fi comunicata prin cuvinte. Nu poate fi transmisa ca atare prin viu grai.

Activiştii Greenpeace au blocat accesul în compania Roşia Montană Gold Corporation.

preluare de pe site-ul Greenpeace România

Activiștii Greenpeace din România și Ungaria blochează accesul în sediul RMGC
Măreşte imagineaMai multe poze România — București, 7 iulie, 2010 – Activiștii Greenpeace din Romania și Ungaria au blocat accesul angajaților în compania Roșia Montană Gold Corporation (RMGC) și sunt hotărâți să rămână pe poziții oricât este nevoie, până când compania își va înceta activitatea.

Update: Spania va juca finala!

redactia@ziarul-bn.ro
preluare you tube

Meci istoric Spania - Germania 1-0!

 

Finala se va juca între Olanda şi Spania!

Bistriţa-Năsăud e în aria de Cod portocaliu

redactia@ziarul-bn.ro

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua avertizare cod portocaliu de ploi in judetul Maramures si in zona de munte a judetelor Suceava, Neamt, Bistrita-Nasaud, Mures si Harghita, unde cantitatile de apa vor depasi local 60 - 70 l/mp. Aceasta avertizare a intrat in vigoare de miercuri, de la ora 8.00 si se va sfarsi la ora 21.00.

Primele camioane pentru sinistraţi în drum spre Moldova. Peste 600 de militari bistriţeni pleacă în Afganistan. SGA incolor pe motiv de "fişa postului", judeţul sub Cod Portocaliu de inundaţii. Aleşii PDL îşi donează indemnizaţiile

redactia@ziarul-bn.ro

Citynews: Primele camioane pentru sinistraţi în drum spre Moldova

 Miercuri dimineata au plecat spre Moldova primele camioane cu ajutoare pentru sinistrati. Prefectul Cristian Florian si subprefectul Catalin Paun au fost prezenti la plecarea convoiului umanitar, format din tre camioane de mare tonaj. Este al doilea transport, avand in vedere ca aseara a mai plecat un camion cu caramida.