În atenţia Prefecturii BN: Culmea administraţiei la Primăria Mărişelu - secretarul Domniţa Zăvoian dezinformează şi manipulează noii consilieri

Incredibil! Grăbită să plece în concediu, secretarul Primăriei Mărişelu, judeţul Bistriţa Năsăud, Domniţa Zăvoian, a făcut " rasol" prima şedinţă lucrativă a Consiliului Local nou ales. Aceasta, se pare că, nu are cele mai elementare noţiuni privind administraţia locală, după cum rezultă din clipul ataşat, filmat de noi, miercuri, 6 iulie 2016 sau îşi bate joc de consilieri şi de primar. Convocator, proces verbal de şedinţă, înregistrarea şedinţei pentru acurateţea şi transparenţa lucrărilor, rostul şi rolul comisiilor de specialitate în avizarea proiectelor puse în discuţie, ca să nu mai vorbim de necesitatea avizului de legalitate, aviz care revine secretarului unei primării, potrivit legii, sînt tot atîtea noţiuni facultative în modul de organizare a unei şedinţe de legislativ local, aşa cum rezultă din modul de operare al acestei doamne care conduce la propriu Primăria Mărişelu şi manipulează consilierii, pentru a trece la vot proiecte făcute la foc automat, aflate pe lîngă lege, într-un legislativ care nu-şi cunoaşte atribuţiile, cu un primar care are cel mult o săptămînă de experienţă în domeniu.

Şi culmea administraţiei, pe ordinea de zi,a recentei şedinţe, a ajuns la vot şi un proiect semnat de fostul primar Someşan Toma. Şi asta după cîteva drafturi, iniţiate de actualul... Să fie vorba de prostie, tupeu, aroganţă sau este vorba de incompetenţă şi corupţie? Alo! Cine a pus-o pe respectiva să facă legea la Primăria Mărişelu? Că de respectat nu poate să fie vorba!

Pentru informarea Prefectului de BN, şef al unei instituţii responsabilă cu verificarea aplicării Legii 215 la nivelul UAT -urilor din judeţul Bistriţa-Năsăud, recomandăm vizualizarea atentă a clipului ataşat dar şi a proiectelor de hotărîre devenite HCL-uri în şedinţa din 6 iulie 2016, la CL Mărişelu, prin vot,  obţinut în urma manipulării şi dezinformării consilierilor nou aleşi.

Singurii care nu fac figuraţie în "filmul" de tot rîsul postat de noi pe you tube.com, sînt: consilierii Ionela Benzar şi Ioan Tuns, preşedinte de şedinţă.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.