Bacalaureatul de toamnă

Primim la redacţie

 In judeţul Bistriţa Năsăud, s-au înscris pentru sesiunea de bacalaureat august – septembrie 2011 un numar de 1784 elevi, din care 308 elevi sunt din promotiile anterioare. Pentru sesiunea din toamnă sunt 4 centre examen, şi 2 centre evaluare.
Azi, 22 august 2011, 108 elevi vor susţine evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala în limba româna – proba A.
Conform calendarului, în perioada 22-26 august , au loc evaluările competenţelor lingvistice şi digitale, astfel:
 22-23 august 2011 Evaluarea competentelor lingvistice de comunicare
orala în limba româna – proba A
 22-24 august 2011 Evaluarea competentelor lingvistice de comunicare
orala în limba materna – proba B
 23 -24 august 2011 Evaluarea competentelor lingvistice într-o limba de
circulatie internationala – proba C
 25 - 26 august 2011 Evaluarea competentelor digitale – proba D.
Comisia din centrul de examen va lua toate masurile ca si în celelalte spatii la care au acces candidatii, înainte sau în timpul examenului, sa nu se afle materiale care pot ajuta candidatii la elaborarea raspunsurilor.
Nerespectarea dispozitiilor referitoare la introducerea de materiale interzise în sala de examen duce la eliminarea din examen a candidatului de catre presedintele comisiei de examen, indiferent daca materialele interzise au fost folosite sau nu, si, dupa caz, la sanctionarea asistentilor. Examenul din sesiunea august septembrie 2011, va fi susţinut în aceleaşi condiţii, ca cel din sesiunea din vară.
Probele scrise de la bacalaureat încep pe 29 august cu Limba si literatura romana, in 30 august este progamata testarea la Limba si literatura materna, in 31 august va fi sustinuta proba obligatorie a profilului si in 2 septembrie, proba la alegere a profilului si specializarii.
In 4 septembrie, până la orele 16:00, vor fi afisate rezultatele, urmând depunerea de contestaţii în aceeaşi zi, până la ora 20:00.
Rezultatele finale vor fi afişate în 7 septembrie 2011, informează ISJ BN.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.