Bistrița: Călin Stan îl bagă în ”autoizolare” pe Ovidiu Crețu, viitorul fost primar al orașului

preluare calin stan pagina de face book

 Candidatul USR la Primăria Bistriței, Călin Stan dă de pământ cu acualul viitor fost primar al orașului din partea PSD, Ovidiu Crețu. Potrivit lui Stan, Crețu, s-ar fi întors recent din Germania, dintr-o zonă critică și s-a proțăpit urgent în scaunul de edil, fără să-i pese de angajații primăriei, pe care i-ar putea băga în spital din cauza inconștienței sale. Redăm mai jos textul postat de Stan pe pagina sa de face book, în care, este mult prea elegant pentru nesimțirea de care a dat dovadă, a câta oară, Crețu? Nota red:
 
Am luat act cu surprindere că, ultimul primar PSD al Bistriței, fostul senator PUNR Ovidiu Teodor Crețu, tocmai s-a întors din Germania, dintr-o localitate care până nu demult era declarată „zonă roșie” pe harta răspândirii coronavirusului COVID-19.

Chiar dacă la data întoarcerii domniei-sale din Munchen restricțiile au fost reduse, un minim de responsabilitate față de bistrițeni ar fi trebuit să îl îndemne să nu descindă, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, direct în fotoliul său de primar. Adică în mijlocul colegilor de muncă din Primăria municipiului reședință de județ. Un gest de autoizolare și un eventual test medical ar fi fost o dovadă de mai multă maturitate.

Oricum, după alegerile locale din acest an, viitorul fost primar PSD al Bistriței va fi izolat la domiciliu. Ca simplu cetățean..., subliniază Stan în luarea sa de poziție

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.