Bistriţa, capitala Earth Hour 2012. Andrei Moldovan - “mâhniri” şi “erezii”. Percheziţii la persoane suspectate de trafic de droguri. Palatul de Justiţie este prea mic pentru magistraţii bistriţeni

www.citynews.ro 

E OFICIAL: Bistriţa, capitala Earth Hour 2012


Mobilizarea exemplară a bistriţenilor, care în opt ore au adunat peste 16,7 tone de PET-uri, a fost cu mult peste aşteptările organizatorilor World Wide Fund for Nature, care a desemnat municipiul Bistriţa "Capitala Earth Hour 2012".

Pe pagina de Facebook a WWF, reprezentanţii organizaţiei spun: "Ne înclinăm în faţa bistriţenilor, care au dat dovadă de o mobilizare de neimaginat! Felicitări Bistriţa, Capitala Earth Hour 2012!!!".

Conform datelor oficiale, bistriţenii au strâns 16,7 tone de PET-uri, timişorenii au strâns 3,86 tone şi ieşenii 2,3

www.mesagerul.ro

Andrei Moldovan - “mâhniri” şi “erezii”

 

 

La Casa Cărţii “N. Steinhardt” din Bistriţa s-a derulat joi lansarea cărţilor “Mâhnirile limbii române” (Editura “Limes”) şi “Poeti români de azi. Alte erezii” (Editura “Casa Cărţii de Ştiinţă”) de Andrei Moldovan, în faţa unui public format mai ales din scriitori, interesaţi de noutăţile în domeniu. Cuvântul de bunvenit a fost rostit de Virgil Raţiu, după care Mircea I. Bătrânu, bun cunoscător al cărţilor lui Andrei Moldovan, a avut foarte frumoase cuvinte pentru “Mâhnirile limbii române”, carte care reuneşte tablete publicate în presă, prelucrate apoi.

www.bistritaonline.ro

Percheziţii la persoane suspectate de trafic de droguri
 

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate şi Terorism (DIICOT) Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud au efectuat astăzi mai multe percheziţii la Bistriţa, la locuinţele unor persoane suspectate de trafic de droguri.

www.bistriteanul.ro

Palatul de Justitie este prea mic pentru magistratii bistriteni

Una dintre cele mai mari si impozante cladiri moderene care gazduiese o institutie publica, Palatul de Justitie din Bistrita, a ajuns sa fie neincapator pentru Tribunal si Judecatorie.
Dat in folosinta de doar zece ani, Palatul de Justitie din Bistrita nu mai corespunde nevoilor si necesitatilor institutilor pe care le gazduieste. Potrivit Raportului de activitate al Tribunalului Bistrita-Nasaud pentru anul 2011, spatiile pe care le au la dispozitie cele doua instante din oras nu mai satisfac nevoile si au devenit neincapatoare.

Foto:Citynews.ro

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.