BN: 261.993 de alegatori pentru electorala din iunie

Primim la redacţie

 

Miercuri, 18 aprilie 2012, la sediul Institutiei Prefectului judetul Bistrita-Nasaud, a avut loc sedinta de lucru a Comisiei Tehnice Judetene Bistrita-Nasaud cu atribuţii în coordonarea şi urmărirea îndeplinirii sarcinilor ce revin autorităţilor administraţiei publice locale şi serviciilor publice deconcentrate ale ministerelor şi ale celorlalte organe de specialitate ale administraţiei publice centrale privind desfăşurarea alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2012., informează Cancelaria Prefectului.
In cadrul sedintei s-a analizat stadiul realizării măsurilor din Programul calendaristic privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor locale din anul 2012.


La nivelul judetului Bistrita-Nasaud exista un numar de 62 de circumscriptii electorale si 312 sectii de votare. Numarul persoanelor cu drept de vot este de 261.993 alegatori, din care 261.721 alegatori inscrisi in listele electorale permanente si 272 de alegatori, cetateni ai Uniunii Europene, inscrisi in listele electorale complementare.
In data de 10 aprilie 2012, a avut loc sedinta de instruire a primarilor si secretarilor unitatilor administrativ-teritoriale din judetul Bistrita-Nasaud, cu privire la desfasurarea alegerilor pentru autoritatile administratiei publice locale, cu participarea reprezentantilor Autoritatii Electorale Permanente – Filiala Nord-Vest.


In sedinta publica din data de 13 aprilie 2012, a avut loc tragerea la sorti pentru desemnarea judecatorilor care intra in componenta Biroului Electoral de Circumscriptie Judeteana nr. 6 Bistrita-Nasaud, fiind desemnati Presedinte: Judecator Reghina-Ioana Berari si Loctiitor: Judecator Nicoleta-Laura Moldovan. De asemenea, in aceeasi sedinta a avut loc si tragerea la sorti pentru desemnarea presedintelui si loctiitorului pentru fiecare circumscriptie electorala din judet.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.