BN: Computerul a făcut repartizarea elevilor de liceu

Primim la redacţie


Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa Năsăud, a postat pe site-ul oficial link-ul unde se gasesc rezultatele repartizarii computerizate în licee a elevilor absolvenți ai clasei a VIII-a. Acestea au fost publicate pe site-ul http://admitere.edu.ro/2011, informează ISJ BN într-un comunicat de presă.
În judeţul nostru 3.088 elevi au fost repartizaţi prin computer, 291 elevi repartizaţi la profiluri vocaţionale, rromi şi din Republica Moldova, adică un total de 3.379 elevi.
Avem 114 elevi care au fost repartizaţi în alte judeţe, şi un număr de 13 elevi nerepartizati, deoarece au avut media de admitere prea mică pentru specializarea la care au optat. Aceştia vor intra în etapa a II-a de repartizare care începe pe data de 14 iulie 2011.
Pentru etapa a II-a de repartizare au ramas un număr de 542 de locuri libere , cele mai multe fiind la Grup Şcolar Agricol Bistriţa avand un număr de 143 de locuri disponibile, pentru specializările, economic, agricultură, mecanică, economic, protecţia mediului şi industria alimentară.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.