BN: Maşina Postului de Poliţie din Maieru a fost distrusă într-un accident în care a fost implicat şeful de post şi un ajutor

Maşina Postului de Poliţie din Maieru, a fost distrusă parţial, după ce şeful acestui post de Poliţie Iacob Neamţu şi ajutorul său, Florin Bindiu au intrat cu ea într-un stîlp şi apoi într-un parapet de pe strada Valea Caselor din Maieru.
Accidentul a avut loc vineri seara, şi nu a fost comunicat presei. Maşina avariată a fost ascunsă pînă luni dimineaţa, cînd, pe întuneric încă, a fost plasată într-un service prieten pentru a fi reparată. Localnicii spun pe şoptite că, toată noaptea prietenii au lucrat la ştergerea urmelor şi au ascuns trasportat maşina avariată într+un garaj pentru a nu fi găsită de jurnalişti.

Vom reveni cu detalii şi cu punctul de vedere oficial al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, care, se pare că, ar fi deschis un dosar penal pentru unul dintre poliţiştii implicaţi în accident.

Nota red: Imaginile cu numărul maşinii şi parbrizul spart în urma impactului cu capul şefului de Post, cît şi de la locul accidentului, le vom posta în timp ultil, astfel încît organele abilitate să poată să înceapă cercetarea.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.