BN:Primăria Bistriţa a preluat în comodat Biserica Evanghelică. Ziua porţilor deschise, mâine la AJOFM. Serviciul de Ambulanţă, ”la cote de avarie” din cauza lipsei de personal

www.citynews.ro

 Bistriţa:Primăria a preluat în comodat Biserica Evanghelică


Preluarea Turnului şi Bisericii Evanghelice de către municipalitatea bistriţeană de la Parohia Evanghelică C.A. a stârnit vii controverse în cadrul ultimei şedinţe a Consiliului Local al municipiului Bistriţa din acest mandat.

După mai bine de o oră de discuţii pe marginea proiectului, consilierii locali şi-au dat acordul pentru ca edilul municipiului să semneze în numele oraşului un contract de comodat cu Parohia Evanghelică, în vederea preluării acestei Biserici, simbol al oraşului Bistriţa.

Foto: citynews.ro

www.bistriteanul.ro

Ziua porţilor deschise, mâine la AJOFM BN

Chiar dacă şi-au făcut planuri pentru mâine, tinerii ar trebui să treacă în agendă şi o vizită la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa- Năsăud pentru că angajaţii instituţiei vor oferi informaţii care le-ar putea fi utile în dezvoltarea profesională.
Tinerii pot afla mai multe despre serviciile oferite de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud, mâine, când va fi Ziua Porţilor Deschise.

www.timponline.ro

Serviciul de Ambulanţă, ”la cote de avarie” din cauza lipsei de personal

Managerul general al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud, Annabella Muzsi, a precizat că printre proiectele de dezvoltare se numără înfiinţarea unui centru de training în incinta SAJ, constituirea unui dispecerat integrat alături de ISU şi a unui nou punct de lucru, în zona de câmpie.

”Suplimentarea schemei de personal trebuie să reprezinte o prioritate în viitorul apropiat deoarece sunt iminente plecări din rândul personalului operativ şi pe termen lung personalul nu va face suprasolicitării în condiţiile în care volumul de muncă este în continuă creştere. Faţă de normativele prevăzute în statul de funcţii aprobat, acoperirea este de 59,91%. Faţă de normativele minime, calculate conform prevederilor legislaţiei în vigoare, SAJ BN funcţionează cu o acoperire de personal de 40,22%.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.