Cartea şoaptelor a fost lansată şi la Bistriţa, ep. I

Varujan Vosganian nu este scriitor, nu este politician, nici finanţist şi nici altceva. El este mai mult decît oricare din meseriile pe care le-a făcut pînă acum. El este un vrajitor care s-a născut cu darul de a materializa lumi şi are capacitatea de a da viaţă oricărui lucru pe care îl atinge. Şi ca orice vrăjitor, ce se respectă, Varujan Vosganian poate face binele sau răul, în funcţie de starea lui de conştiinţă din acel moment. El se foloseşte de cuvinte ca de un aluat din care re-construieşte chipurile unor oameni morţi, strămoşii lui, doar pentru că are acces la lumea morţilor, la fel de bine cum, în lumea viilor, are acces la mentalul colectiv, lucru care îî poate aduce mîntuirea sau damnarea...

 

Detalii în imaginile postate de noi pe you tube, şi filmate sîmbătă 10 aprilie la librăria Nicolae Steinhardt din Bistriţa.

Din motive tehnice, nu putem posta mai mult de 10 minute de film. Urmariţi ziarul-bn.ro, pentru a afla, din postările ulterioare, ce lucruri minunate a mai spus Varujan Vosganian despre oameni, cărţi, istorie, morţi, vii, şi nu în ultimul rînd despre Cartea Şoaptelor! (nota red.)

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.