Chivu se retrage de la naţională

preluare Sport.Rol.ro

 Cristi Chivu, căpitanul echipei naţionale de fotbal a României, a decis să se retragă din reprezentativă, anunţă un comunicat al Federaţiei române de fotbal (FRF).

"Aseară târziu, FRF a primit scrisoarea de retragere din echipa naţională a României a căpitanului acesteia, Cristian Chivu, decizie care intră în vigoare imediat, drept care el nu va fi prezent la proximul joc oficial, cel contra Bosniei-Herţegovina, programat pe stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu din Bucureşti, din ziua de 3 iunie a.c., de la ora 21,00, din cadrul preliminariilor Euro-2012", se arată în comunicatul oficial.

Cristian Chivu s-a născut pe 26 octombrie 1980, la Reşiţa, debutând la reprezentativă pe 18 august 1999, în meciul amical Cipru-România 2-2.

Ultimul joc la naţională, cel cu numărul 75 (3 goluri), a fost tot un amical, Italia-România, la Klagenfurt, pe 17 noiembrie 2010. Cristi Chivu a participat la două turnee finale ale campionatului european, în 2000, când ne-am calificat în sferturile de finală, şi în 2008.
Citeste scrisoarea de retragere AICI

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.