Cristian Preda: Interdicţia de a merge la Realitatea TV şi Antena 3, o decizie pripită. Nu suntem vedete de fotbal

preluare HotNews.ro

Potrivit HotNews.ro, europarlamentarul PDL Cristian Preda a decis sa nu respecte interdictia dictata de partid privind participarea la emisiunile Antenei 3 si Realitatea TV, astfel incat va fi prezent, de la ora 20,00, la emisiunea Gabrielei Vranceanu-Firea. Anuntul a fost facut de Preda pe blogul lui, dar ideea s-ar putea sa-i atraga o sanctionare pe linie de partid, dupa cum a anuntat imediat Adriean Videanu.

Cristian Preda sustine ca a acceptat invitatia Antenei 3 inainte ca PDL sa decida ca membrii partidului nu au voie sa participe la dezbaterile de la cele doua posturi de televiziune, dar avertizeaza ca "boicotarea presei e o mare eroare".

"In primul rand, ma simt, deci, obligat sa ma tin de cuvant: dupa ce am acceptat invitatia realizatoarei, nu pot sa-i spun ca nu ma duc. Nu se face…De altfel, consider ca boicotarea presei e o mare eroare", spune el.

Preda precizeaza ca, in urma cu doua zile, criticase in Parlamentul European decizia premierului Republicii Srpska de a impune "un boicot oarecum asemanator (cu o miza politica totusi diferita)": "Nu pot sa spun una la Bruxelles si alta la Bucuresti. Convingerile sunt convingeri".

El critica decizia partidului, afirmand ca se poate refuza un realizator sau altul, "dar un partid politic care crede in libertatea ideilor si in libertatea exprimarii nu poate decide boicotul absolut", scrie Hotnews.ro

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.