Doctorul Rauni Kinde vorbeşte despre falsele pandemii, vaccinurile otrăvitoare şi de megainteresele financiare ale Big Pharma

 

 Pentru cei care nu l-au văzut pînă acum, re-postăm interviul fostului ministru al Sănătăţii din Finlanda, doctorul Rauni Kinde, preluat de pe you tube, interviu în care se fac afirmatii grave la adresa OMS si la organizarea falsei pandemii de gripă porcină.

Acest lucru este de actualitate, pentru că, în acest timp, la CE are loc audierea parlamentară avînd ca temă, falsele pandemii!

articol publicat în 14 ianuarie

 Rauni Kinde rupe tăcerea! Ea spune că în spatele acestei imense manipulări propagate la scară planetară ar sta un plan de eliminare a doua treimi din populaţia lumii! Este unul dintre puţinii oficiali medicali europeni care vorbeşte fără să se teamă şi cu responsabilitate despre scenariul de otrăvire prin vaccinare a populaţiei Terrei.  

 

 

Titrăm mai jos, ideile de bază a declaraţiei fostului oficial finlandez.

 

Big Pharma a obligat OMS să declare pandemia de gripă porcină pentru a induce FRICA în populaţia din toată lumea, şi astfel populaţia să pună în mişcare guvernele  care  să ceară vaccinarea cu FORŢA!

În interviu, fostul oficial finlandez, spune că gripa în sine nu este prea periculoasă, însă vaccinul împotriva acesteia, fabricat din trei tulpini, una aviara, una de gripa sezonieră şi alta porcină este foarte toxic şi foarte periculos!

Doctorul Kinde spune că este vorba de o experienţă pe termen lung pe care grupul de la BILDERBERG o pregăteşte pentru a elimina în cîţiva ani o mare parte din populaţia Terrei. Ea face trimitere la întîlnirea grupului din iunie, din Grecia, cînd, potrivit unor surse, mai mulţi participanţi au avut rezerve faţă de aplicarea planului lui Kissinger.

OMS a ordonat ca populaţia să fie vaccinată cu FORŢA.  OMS nu avea acest drept pînă de curînd. Acum, obligată de Big Pharma, OMS face prin intermediul presei din întreaga lume o campanie prin care induce FRICA!!! A declarat pandemie, deşi în lume erau puţine cazuri de bolnavi de gripă.

Companiile farmaceutice şi OMS au pregătit această campanie de inducere a fricii astfel încît populaţia speriată de moarte să ceară guvernelor să înceapă vaccinarea!

De cîştigat din această imensă „porcherie”, cum o denumeşte Rauni Kinde, are BIG PHARMA şi toată campania OMS este falsă, şi făcută exclusiv pentru BANI!

De data aceasta, crede Rauni Kinde, planurile nu vor ieşi cum vor ei, pentru că, unele guverne au oameni care se vor opune. Finlanda, de exemplu a scos gripa porcină de pe lista bolilor contagioase. Urmează Norvegia, poate, spune fostul ministru al Sănătăţii din Finlanda. KInde speră ca spre binele lor oamenii să refuze vaccinul!

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.