Drulă: România este un stat eșuat, capturat de Don Klaus de la Cotroceni! Scandal internațional care pune în pericol intrarea României în Schengen!

preluare you tube.com

 Cătălin Drulă, președinte USR:

Bode este doar un executant, Il capo, Don Klaus, care patronează această mafie care a acaparat statul român ar putea bloca intrarea României în Schengen!

”Avem un stat capturat, patronat de Don Klaus de la Cotroceni, Il Capo care coordonează mafia ce periclitează aderarea la Schengen. E foarte grav în contextul aderării la Schengen. Un ministru corupt pune în pericol aderarea la Schengen”, a spus marți Drulă.

El l-a acuzat pe Lucian Bode că a refuzat să vină la dezbaterea moțiunii simple din Parlament, depusă de USR și Forța Dreptei.

”Suntem în ceasul 13, aderarea la Schengen e un obiectiv pe care USR îl susține fără rezerve, România merită să intre Schengen. Acuzațiile de corupție asupra clasei politice sunt problema. Un ministru de Interne care face licitații cu dedicație – BMW pentru poliția rutieră, apoi pentru poliția de frontieră – pune în pericol acest obiectiv. Fac apel la organele abilitate să facă lumină în acest caz”, a mai spus Drulă.

Fac apel la organele abilitate, să facă ordine în această problemă! Demiteți-l acum! Uitați-vă la caietul de sarcini pentru această licitație! ...Sunt practic încredințări directe mascate ca licitații! 

Detalii incendiare în clipul atașat!

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.