Experţii canadieni fac apel la stoparea vaccinării în masă împotriva H1N1!!!

 

Potrivit Gazetei de Montreal, din 4 decembrie, experţii canadieni fac un apel pentru a pune capăt vaccinării în masă, deoarece ei spun că, se pare că mama natură a realizat ceea ce doar speram să se înîimple prin vaccinare.
Foarte mulţi oameni au devenit între timp imuni iar atunci cînd procentul celor care se îmbolnavesc scade sub unu la sută, nu se mai poate vorbi de o epidemie. Dr. David Fisman nu întelege logic de ce se mai insista pentru vaccinare. "Raţional ar trebui să renunţăm la vaccinarea în masă, dar în ciuda acestui punct de vedere doctorii de top continuă să pledeze pentru vaccinare, pentru cei care nu a făcut-o încă, spunîndu-le că  pandemia bate la uşă, ca şi cum pandemia este iminentă".
Expertul în boli infecţioase de la Universitatea Harvard, dr.  Marc Lipsitch spune ca procentul celor care au murit din cauza viruslui AH1N1 se situaeza sub 0,1 % plasind gripa porcina  in categoria  pandemica 1, respectiv cu cel mai scăzut grad de severitate ca şi grad de răspîndire. Doar dacă virusul suferă mutaţii, şi nu există încă semnale în acest sens, a precizat epidemiologul, profesor la  Harvard School of Public Health.
 
 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.