Expertul german Wolfgang Wodarg a acuzat ieri OMS că a expus copiii Europei la riscuri grave, ca urmare a vaccinării împotriva gripei porcine!

Ieri la Strasbourg, epidemiologul german Wofgang Wodarg a mai înscris un argument extrem de grav pe lista şi aşa încărcată a acţiunilor OMS în favoarea Big Pharma: vaccinarea copiilor din Europa şi expunerea acestora la eventualitatea apariţiei unor riscuri de maladii autoimune şi cancer! 
 
Organizaţia Mondială a Sănătăţii a fost crititicată în termeni duri, ieri la Consiliul Europei, pentru schimbarea definiţiei pandemiei, fără ca experţii internaţionali să fie informaţi şi pentru că sub presiunea marilor companii farmaceutice, şi a intereselor exclusiv financiare a acestora, a exagerat şi declarat în iunie 2009, pandemie de gripă porcină, în contextul în care acest lucru a avut doar o justificare: aria geografică de răspîndire a bolii.( Audierea a putut fi urmărită în direct pe sistemul de tv prin internet al CE)
 
Pe lîngă principalul acuzator, al practicilor vădit favorabile îmbogăţirii companiilor farmaceutice, şi de punere în pericol a cetăţenilor statelor lumii prin determinarea guvernelor acestora să achiziţioneze vaccinul împotriva H1N1, vaccin extrem de controversat de altfel, în persoana cunoscutului expert german Wolfgang Wodarg, OMS a fost pusă la zid şi de către unii dintre ziariştii prezenţi atît la reuniunea publică, cît şi la conferinţa de presă care a avut loc la finalul audierii.
 
OMS  a respins prin vocea consilierului special pentru epidemii, doctorul Keji Fukuda,  acuzaţiile aduse de doctorul Wodarg, şi a dat o explicaţie ambiguă la întrebarea privind schimbarea criteriilor de definire a pandemiei, în contextul în care din iunie, de cînd s-a întîmplat acest lucru, în definirea pandemiei, nu s-au mai luat în calcul numărul deceselor ca şi criteriu principal, ci exclusiv aria geografică de răspîndire a bolii. El a citat în sprijinul afirmaţiei sale un faptul că, un comitet de 8 experţi ar fi avizat declararea pandemiei de gripă porcină în iunie 2009. Lucru care în opinia doctorului Wodarg, nu justifică absolut deloc, expunerea la tot felul de boli, a milioane de oameni care au fost vaccinaţi inutil, cu un vaccin ineficinet şi insuficient testat, şi nici deturnarea a unor fonduri imense de bani, de la protejarea sănătăţii spre firmele furnizoare de vaccin H1N1, care au totalizat profituri uriaşe din această megaescrocherie.
 
„Copiii noştri au fost vaccinaţi inutil. OMS a făcut o gravă eroare şi nu merită încrederea noastră", a declarat dr. Wodarg, făcînd trimitere la faptul că, în SUA, FDA a interzis vaccinarea copiilor, pe cînd în Europa, copiii au fost victime ale vaccinării împotriva gripei porcine.
 
Expertul german acuză şi companiile farmaceutice, pentru că acesteau au „ folosit în fabricarea vaccinului substanţe cu efecte prea putin cunoscute", expunînd astfel la eventuale riscuri privind sănătatea pe cei care s-au vaccinat. " Nu putem exclude o eventualitate de apariţie a unui număr de cazuri de cancer" pe viitor, a spus el.
 
Mai multe detalii despre acuzaţiile pe care expertul german le aduce în acest imens scandal medical, atît OMS cît şi companiilor farmaceutice, în stirea preluată de pe Russia Today, prin intermediul you tube. Precizăm că materialul citat a fost realizat cu o zi înaintea audierii OMS la CE.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.