Falsa pandemie va fi investigată la finalul lui ianuarie de CE, titrează presa din Orientul Mijlociu

Severitatea gripei AH1N1  a fost deliberat exagerată de către companiile farmaceutice care au stat în aşteptare pentru putea încasa profituri uriase la nivel mondial dupa cum pretinde expertul CE al Comisiei de Sănătate, doctor Wofgang Wodarg. Aici, în Thailanda programul contra gripei porcine e la început, dar în alte părţi se pun serioase probleme  privind pandemia. 
Oficialii din sănătate din întreaga lume sînt de părere că sute de mii de oameni ar putea fi ucişi de acest virus, astfel că s-a recurs la măsuri speciale şi la cheltuieli de peste 20 de miliarde de dolari pentru achiziţionarea de vaccinuri, dar acum Wolfgang Wodarg , şeful  Comisiei pentru Sănătate din Consiliul Europei a acuzat public OMS că a făcut greşeli şi că ar fi fost influenţată de companiile farmaceutice. Wodarg spune că OMS şi companiile  farmaceutice împreună cu oamenii lor de ştiinţă au schimbat definiţia pandemiei modificînd criteriile de declarare a pandemiei la noi standarde, şi în acest fel guvernele   pot acţiona foarte rapid, acest lucru dîndu-le posibilitatea cheltuie milionane de dolari pe noi vaccinuri împotriva gripei porcine, Franţa este una dintre ţările care se simte stînjenita că pînă la această dată a reuşit să cheltuiască suma record de 1,25 miliarde de dolari conform declaraţiilor oficiale, pentru un umăr record de 24 milioane de doze de vaccin, iar pînă acuma au fost folosite aproximativ 5 milioane de doze. Ca şi alte state europene această ţară se confruntă cu suprastocuri, încercînd acum să scape de eleNiciodata nu s-a incercat  cu atita determinare  detectarea si  urmarirea unui virusmaria Clinton:
Au fost multe cazuri de deces la bolnavi seropozitivi cu AH1N1 şi care au fost rapid diagnosticaţi cu gripă porcină pentru a declanşa panica  Cele mai multe cazuri mortale au fost înregistrate în USA şi Canada, iar acum vîrful maxim este în Europa Centrala, Asia şi Orientul Mijlociu. Dr Wodarg spune că vaccinurile nu au fost suficient testate şi în acest fel milioane de oameni sănătoşi au fost astfel expuşi inutil. Compania  Glaxo  a răspuns la acuzaţii astfel: "acuzaţiile care ni se aduc sînt nefondate iar atîta timp cît OMS  a  declarat cum că criteriile de pandemie sînt îndeplinite noi am raspuns doar unei mai vechi colaborari!"
Dar cum rezoluţia de începere a investigaţiei la Comisia Europeană a fost aprobată marile companii farmaceutice sînt în stand by.
film preluat de pe you tube

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.