Fostul primar Toma Someşan bîntuie Primăria Mărişelu: Un proiect de hotărîre semnat de acesta băgat pe ordinea de zi a Consiliului Local

 Prima şedinţă lucrativă a CL Mărişelu a scos în evidenţă incompetenţa sau corupţia care domneşte în primăria de aici. Alături de cîteva proiecte trase de păr, prin care se mută din proprietatea statului român în domeniul public al comunei mai multe terenuri de la Domneşti, mizîndu-se pe nepriceperea noilor consilieri care abia îşi ştiu scrie numele, pe ordinea de zi a legislativului local, la grămadă, s-a aflat şi un proiect iniţiat şi fundamentat de fostul primar Toma Someşan, primar care nu a mai intrat în consiliu, candidatura lui fiind una de mîntuială, locul 4 pe lista ALDE, partid care a scos abia doi consilieri. Oastea de strînsură a CL Mărişelu, pe stil nou, are doar 3 membri cu studii universitare, peofesorul Ioan Tuns, medicul veterinar Toma şi la rigoare brigadierul silvic Buta Dumitru. Diferenţa pînă la 11 consilieri este formată din tractorişti, un şofer la pensie şi fermieri.

Sigur că acest mozaic fără un minim de educaţie nu are cum să pună probleme executivului format din primarul Horea Petruţ, absolvent de liceu agricol şi secretarul Domniţa Zăvoian, cu ceva studii juridice, făcute la o oarecare instituţie privată, aceasta din urmă fiind de fapt "primarul" comunei, la ora actuală fiind singura care are habar cu se se mănîncă administraţia locală.

Pentru a vă face o idee despre ce se întîmplă în administraţia de la Mărişelu vă recomandăm să vizionaţi clipul ataşat, filmat de de noi miercuri 6 iulie.

Despre ilegalităţile care deja au început a se coace pe noul mandat în CL şi Primăria Mărişelu vorbesc în clip: Ionela Benzar şi Ioan Neţan.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.