Generalul ”legendat” Ciucă a făcut pe el, de frica clovnilor Moscovei? Zelenski a spălat obrazul politrucilor români prin anularea discursului în Parlamentul României?!

preluare g4media.ro

 De acum știm, i-am văzut cu toții: George Simion, o parte dintre susținătorii AUR, Diana Șoșoacă și câteva trompete marginale din presă fac jocurile Rusiei pe față. Nu vă mai feriți de cuvinte. Ei sunt clovnii lui Putin, coloana a cincea, cozile de topor, populiști de o ticăloșie fără limite. Puteți să-i numiți cum doriți, numai idioți utili nu. Știu bine ce fac.

Acești patriotarzi de Facebook, care mor zilnic de grijă pentru țărișoara lor, mereu cu România în gură, o trădează lucrând zi de zi împotriva interesului ei major de a sta ancorată în lumea occidentală.

Vizita președintelui Volodimir Zelenski în România a avut efect de turnesol. Am aflat cu această ocazie cine se plasează de partea Occidentului, cine împotrivă, cine susține Ucraina, cine Rusia, cine relativizează războiul de agresiune a lui Putin, cât de slabi sau curajoși sunt unii politicieni de la putere, cât de vulnerabile sunt unele instituții din statul român și cât de ipocrit se comportă o bună parte a presei. Continuare www.g4media.ro/ei-sunt-clovnii-rusiei-din-romania-ce-am-aflat-dupa-vizita-lui-zelenski-in-romania.htmlaici

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.