Herghelia Beclean: Vremea rece a fost pe gustul cailor la Campionatul Naţional de Atelaje ediţia 2011

Paisprezece echipaje cu driveri și cai din județele Harghita, Covasna, Brașov, Bihor, Arad și bineînţeles Bistrița-Năsăud s-au întrecut la finalul săptămînii trecute prin cele trei probe din etapa a doua a Campionatului Național de Atelaje cu doi cai și ponei, care a avut loc pe hipodromul Hergheliei de la Beclean.  

Vremea rece şi chiar ploiasă a fost pe gustul cailor a spus directorul Hergheliei Beclean inginerul Traian Lăpuşte, iar  culoarea violet, arma secretă a echipajului local.

Noi vă prezentăm secvenţe din proba de maraton care a avut loc simbată 2 iulie.

Detalii din cursă, dar şi opinii ale spectatorilor care au avut curajul de a înfrunta vremea cîinoasă pentru a  susţine echipajul  de la Beclean, puteţi viziona în clupul ataşat.

Update: 

Imre Zoltan de la Herghelia Beclean s-a clasat pe locul  şase după cele trei zile  de concurs. Locul I a fost ocupat de echipajul lui Pal Attila de la Clubul “Hipogriff” Joseni (judeţul Harghita), locul II Bajko Tiberiu de la “Kriegel” Gheorgheni şi locul III Bodo Zoltan CS Lipicai Gheorgheni.
Urmează etapa a treia a campionatului de la Cîrţa, Harghita şi a patra, decisivă în stabilirea clasamentului, practic, finala de la Târgu Mureş, la începutul lunii septembrie.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.