Hoție la drumul mare cu proprietățile grănicerești. Rusu Bârgăului, caz școală despre cum s-a schimbat abuziv forma de proprietate a moștenirilor seculare ale grănicerilor

preluare you tube.com, nostrasilva.ro

 NOSTRA SILVA

Autoritățile Statului Romȃn, invocă, în anul 2019, prevederile Dictatului de la Viena din 30 august 1940, pentru a contesta dreptul de proprietate al grănicerilor năsăudeni!

Autoritățile romȃne recunosc în anul 2019 valabilitatea "arbitrajului" lui Hitler, prin care jumătate din Transilvania a fost cedată Ungariei hortyste!

O pledoarie a Părintelului Ioan Platon, preotul ortodox din Rusu Bȃrgăului, la finalul unui proces întins pe 15 ani, ce are ca miză recuperarea averilor grănicereşti din mȃna politicienilor şi restabilirea situației seculare, a proprietății familiilor de grăniceri asupra patrimoniului primit pentru serviciul strămoşilor, aproape 100 ani, în Regimentul de graniță romȃn nr. 2 de la Năsăud, preluat de pe site-ul Nostra Silva.

Reportaj anchetă realizat de Asociația Proprietarilor de Pășuni și Pășuni din România, ong care operează site-ul nostrasilva.ro

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.