Ioan Oltean, implicat în scandalul averii Crinuţei Dumitrean. Comuna Livezile are cu ce se mândri. Zidurile mănăstirii dominicane, dezgropate recent de arheologi, ar putea fi acoperite de o clădire modernă

www.citynews.ro 

Ioan Oltean, implicat în scandalul averii Crinuţei Dumitrean


O parte din averea nejustificată a fostei şefe de la Agenţia Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor ar fi fost dobândită pe semnătura la notar a secretarului general al PDL, deputatul de Bistriţa-Năsăud Ioan Oltean, anunţă România TV.

Postul de televiziune anunţă faptul că fostul preşedinte al ANRP, Crinuţa Dumitrean, în cazul căreia Agenţia Naţională de Integritate cere confiscarea a peste 150.000 de euro, a cumpărat terenuri fără să aibă bani, având însă un mandatar potent, în persoana lui Ioan Oltean.

Foto: citynnews.ro

www.mesagerul.ro

Comuna Livezile are cu ce se mândri

 

 

 

 

 


Oameni gospodari şi mândri de comuna lor sunt locuitorii din Livezile, care au arătat duminică şi de ce. O expoziţie de animale ale crescătorilor din satele componente – Cuşma, Dorolea, Dumbrava şi Valea Poienii – a deschis ziua care se anunţă după-amiază şi cu o inaugurare, a noului Cămin Cultural care, la cum arată, pare impropriu zis cămin, aducând mai degrabă ca o adevărată Casă de Cultură, cu o capacitate de 400 de locuri, cu balcon-lojă şi aspect de adevărată instituţie de cultură.

www.bistriteanul.ro

Zidurile manastirii dominicane, dezgropate recent de arheologi, ar putea fi acoperite de o cladire moderna

Cea mai importanta descoperire arheologica din Bistrita realizata in ultimii ani de arheologi ar putea ramane pentru totdeauna ascunsa ochilor bistritenilor pentru ca primaria vrea sa ridice acolo o cladire cu cabinete medicale pentru persoanele varstnice cazate in Caminul pentru batrani.
Proaspat renovata, cladirea in care functioneaza in prezent caminul pentru batrani din Bistrita are in curte o adevarata comoara istorica. Zidurile manastirii dominicane construite in Bistrita in secolul XIII au fost descoperite in toamna anului trecut de catre arheologii bistriteni.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.