ISU BN şi Tăşuleasa Social duc ajutoare la Gura Căliţei, Vrancea

Primim la redacţie

 

Asociatia Tasuleasa Social in parteneriat cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bistrita, pleaca in aceasta noapte in ajutorarea sinistratilor afectati de ninsorile abundente din ultima perioada, se spune în comunicatul remis.

Astfel, marti 14 februarie, voluntarii asociatiei impreuna cu un camion pus la dispozitie de ISU Bistrita, incarcat cu 4 tone de ajutoare pentru oamenii aflati in zonele izolate , isi propun sa ajunga in judetul Vrancea, localitatea Gura Calitei. Ajutoarele oferiate de Tasuleasa Social constau in produse de stricta necesitate pentru aceasta situatie: alimente neperisabile, ciocolata, multivitamine, produse de igiena personala si bauturi energizante .

Drumul de acces spre comuna Gura Calitei este practicabil dupa mai bine de trei saptamani in care localitatea afectata de viscol a fost izolata complet.

Aceasta actiune organizata de Tasuleasa Social a fost sprjinita de partenerul traditional Die Johanniter din Germania si de S.C. Pombis S.R.L. care a donat sucuri naturale si mere. Prin aceasta interventie se doreste ajutoarea a aproximativ 300 de familii din aceasta zona.

Persoana de contact Branza Iulia Monica, responsabil comunicare, tel. 0744 794 307 !

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.