Jandarmul Dorel Nistor-locul II la Campionatul de tenis de masă al MAI

Primim la redacţie

Instituţiile din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor şi-au disputat în aceste zile locurile pe podium la tenis de masă. Jocurile s-au desfăşurat în sala de tenis de masă «Gheorghe Bozga» şi au fost organizate pe grupe de vârstă: sub 35 de ani, între 35 şi 45 de ani , peste 45 de ani şi Femei, informează Biroul de presă al IJJ BN:
La categoria sub 35 de ani locul II a fost ocupat de către plutonier Dorel Nistor din cadrul Jandarmeriei bistriţene, la categoria 35-45 de ani locul I a fost ocupat tot de un reprezentant din cadrul Jandarmeriei Române, plutonier major Cătălin Doncea din cadrul Jandarmeriei Giurgiu, iar la categoria Femei locul II a fost ocupat de Gabriela Savin din cadrul BAD Bucureşti, din cadrul Jandarmeriei Române.

Această competiţie este organizată anual la Bistriţa de către Biroul Coordonare Activităţi Sportive din cadrul Centrului Cultural al Ministerului Administraţiei şi Internelor. Participanţii sunt angajaţi din cadrul Jandarmeriei, Poliţiei, ISU, Poliţiei de Frontieră şi aparatul Central al MAI.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.