Marian Drăgulescu eroul Mondialelor de Gimnastică!!!

 
 
 
Marian Drăgulescu a uimit întreaga lume sportivă cu cele doua medalii de aur obtinute la Campinatele Mondiale de gimnastică, fiind considerat omul întrecerii de la Londra.

Performanţa "Marocanului" este cu atît mai mare cu cît acesta a  reusit     dubla victorie după   o pauză de aproximativ opt luni de zile, în acest timp el luptînd cu tot felul de probleme medicale, care, de altfel, l-au făcut să-si anunţe retragerea imediat după Olimpiada de la Beijing.

 
Prima medalie - aur la sol

Calificat în finala de la sol, Drăgulescu a efectuat, sîmbăta, un exercitiu foarte bun. Gimnastul nostru nu a greşit, a fost sigur pe sine, şi a primit din partea juriului o nota foarte buna, 15.700.

Regele săriturilor

Intrat în concurs al treilea, Marian şi-a început evoluţia cu săritura care îi poarta numele. Nu gresise niciodata exercitiul inventat de el şi nu a ratat nici acum.  Juriul  i-a acordat nota 16.550.
Emoţiile au venit in momentul în care Marian se pregătea de a doua săritura, cea care i-a dat atatea batai de cap în trecut. De data aceasta însă totul a decurs foarte bine. Românul a făcut doar un mic pas la aterizare,  iar nota primita  a fost  16.600 pentru al doilea exerciţiu şi Drăgulescu cîştigă al doilea titlu mondial, cu o medie de 16.575,  iar Flavius Koczi obţine  medalia de argint, o performanţăa foarte impotantă pentru gimnastica românească  .
 
Romania, locul 3 în clasamentul pe medalii

Datorită evoluţiei excelente a lui  Marian Drăgulescu, Flavius Koczi şi a Anei Porgras, România a încheiat competitia pe locul 3 in clasamentul pe medalii, în urma Chinei şi a Statelor Unite.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.