Mărul a bătut...para!

 

 

Fost component al tuturor comitetelor şi comiţiilor din PDL şi de aiurea, deputatul Ioan Oltean a rămas cam pe dinafară, cînd e vorba de modernizarea PDL, cel puţin aşa rezultă după o primă lectură a site-ului partidului din care face parte.
Gurile rele vehiculează o explicaţie legată de faptul că, Oltean, nu s-ar mai afla în graţiile lui Blaga! Explicaţie ce stă în picioare, cel puţin cînd vine vorba de absenţa lui de pe lista membrilor importanţi din partid care alcătuiesc Comisia de redactare a modificărilor statutului PDL. Cu toate că, filiala pe care o conduce a tras tare la prezidenţiale, ocupînd un onorant loc 7, pe ţară.
Aceleaşi surse, mai spun şi faptul că, pe lîngă bubele mai vechi pe care Oltean le are în CV, legate de băieţii inteligenţi ai energiei, şi de banii încasaţi de la Parlament - ani de zile, în contul unei chirii fictive în Bucureşti, pe cînd deţinea 4 locuinţe proprietate personală în capitală ţării - pedelistul bistriţean ar fi implicat în tot felul de combinaţii financiare, unele chiar transpartinice, despre care, la urechile lui Blaga au ajuns informaţii, lucru care ar fi dus la răcirea relaţiei cu şeful PDL BN. Cel mai greu însă, în talerul relelor lui Oltean, atîrnă în relaţia acestuia cu ministrul de la Interne, incompetenţa omului pe care l-a promovat pe funcţia de prefect al judeţului Bistriţa-Năsăud!

Astfel că, din păcate pentru Oltean, blogul lui Cristian Preda şi mărul propus de acesta drept simbol al PDL, înainte de reuniunea de la Poiana Braşov, au fost mai tari decît panglicile sale demagogice lătrate prin diverse canale media. Iar para, pe care o propunea în batjocură, în replică la propunerea lui Preda, s-a înmuiat! Acest lucru se regăseşte atît în absenţa lui din componenţa comisiei de redactare a modificărilor statutului, din care Preda face parte, alături de Monica Macovei, cît şi în relaţia lui Oltean cu filiala pe care o conduce, şi a căror membri, în mare parte, sînt extrem de nemulţumiţi de modul discreţionar prin care a uns la conducerea unor descentralizate din judeţ, nume controversate de traseişti politici. Care, cică au platit bani grei pentru funcţiile pe care le deţin!
Facem pariu că para devenită între timp, mălăiaţă, va cădea fleaşcă, după alegerile din PDL?
 

 

Acest material este o birfă şi va tratat ca atare!

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.