Minciuna iese la iveală! Doar şapte persoane au murit din cauza A H1N1. Restul de 115 au murit din alte cauze!

 

 Numai sapte persoane au decedat din cauza virusului gripal AH1N1, nu 122, asa cum arata ultimul bilant al Ministerului Sanatatii, potrivit Rol.Stiri.ro, care citează antena3.ro

 

Se pare că autopsiile atestă faptul că nu toate persoanele bolnave de gripă porcină, care au decedat ulterior, au pierit din cauza pandemiei.


86 de persoane, care au murit fiind infectate cu AH1N1, au fost supuse autopsiei. În urma interventiei s-a confirmat decesul strict din cauza gripei porcine la doar şapte cazuri, restul fiind numai infectate, transmite site-ul de stiri.

Unul dintre cazurile în care s-a dovedit deja că a fost vorba de manipulare ordinară, este moartea actorului Toni Tecuceanu, decedat din cauza unei bacterii provenite din mediul spitalicesc. 

Senatorul PDL Iulian Urban scrie pe blogul său că, la solicitarea Organizaţiei de Investigaţii Jurnalistice, Ministerul Sănătăţii a anunţat că autopsiile nu au confirmat că gripa nouă a cauzat decesele celor 122 de morţi declaraţi ca ucişi de virus. A fost confirmată prezenţa virusului în organism şi de aceea decesele survenite ulterior au fost puse pe seama infecţiei. Totuşi din cele 121 persoane decedate de gripă AH1N1, doar 86 au fost supuse autopsiei şi doar în şapte cazuri a fost confirmat decesul, cel mai probabil, din cauza gripei noi. Sunt datele remise de Ministerul Sănătăţii printr-un comunicat. În plus oficialii Ministerului au spus că toate persoanele bolnave de gripă AH1N1, care au decedat ulterior, au fost declarate automat ca fiind decedate de gripă. Din răspuns nu reiese că acest diagnostic a fost verificat în vreun fel", se afirmă de către senatorul Urban.

 

 

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.