”Moștenitorul” lui Radu Moldovan, la funcția de președinte al CJ a luat țeapă cu doctoratul! Suficient și arogant ”mucea” PSD-ului bistrițean ar fi încercat să fure titlul, de fudul ce este?

preluare comisarul.ro

 Presa centrală relatează cum marele sociolog bistrițean a dat cu ”gruia-n” gard în ce privește ”doctoratul” năpârstocului instalat ”prematur” la Ministerul Digitalizării. Pare se că nu toți universitarii români se vând la kilul PSD!

Citiți și vă edificați ce scrie comisarul-ro despre tărășenia cu pricina

Titlul de doctor al ministrului cercetării, Ivan-Bogdan Gruia, a fost invalidat de CNATDCU. Lucrarea lui Gruia a fost coordonată de Vasile Dîncu, senator PSD. Este una dintre cele mai mari rușini care se poate întâmpla în lumea academică, scrie newsweek.ro .

Titlul de doctor al ministrului cercetării, Ivan-Bogdan Gruia, a fost invalidat de CNATDCU. Teza sa de doctorat nu a îndeplinit criteriile științifice și a fost respinsă, anul acesta, de către Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU).

Anterior, ministrul cercetării își susținuse teza de doctorat în fața unei Comisii de doctorat de la Universitatea București. Această comisie, formată din profesori de la mai multe universități, recomandase să îi fie acordat titlul de doctor. Continuare aici

Potrivit newsweek.ro 

Un fost membru al CNATDCU a spus pentru Newsweek România că rușinea invalidării unei teze de doctorat este cu atât mai mare în cazul lui Ivan-Bogdan Gruia, dat fiind faptul că acesta este și ministru al cercetării. „Vasile Dîncu are o parte importantă din vină deoarece a supervizat teza de doctorat și putea semnala eventualele erori”, ne-a precizat fostul membru al CNATDCU.

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.