Nostra Silva: TVR FACE PUBLICITATE GRATUITĂ FUNDAŢIEI CONSERVATION CARPATHIA ŞI APOLOGIA ÎNSTRĂINĂRII TERITORIULUI ROMÂNIEI

preluare tvr 1

 La o oră de maximă audienţă s-a făcut o prezentare a unui „filantropist” despre care TVR a „UITAT” să spună că, împreună cu soţia, sunt membri fondatori ai Fundaţiei Conservation Carpathia.

Somăm TVR să clarifice public dacă CLIPUL PREZENTAT A FOST REALIZAT DE TVR SAU DACĂ A FOST PRIMIT DE LA FUNDAŢIA CONSERVATION CARPATHIA.

Susţinătorii Conservation Carpathia au beneficiat de aproximativ 32 de minute şi 28 de secunde, fără ca vreunul să fie întrerupt în expunerea ideilor.

Preşedintele NOSTRA SILVA, av. Bogdan Ioan Tudor Todoran, a vorbit aproximativ 15 minute şi 38 secunde, FIIND ÎNTRERUPT DE 26 DE ORI !!!

De multe ori a fost întrerupt după 2, 6, 7, 10 sau 11 secunde !!!

Totul pentru ca românii să nu afle adevărul, chiar cu preţul compromiterii TVR!

TVR trebuie să se delimiteze în mod clar de acest proiect de acaparare a munţilor României şi să acorde un timp adecvat, la o oră de maximă audienţă, expunerii acestei iniţiative care va avecta peste 230.000 hectare în Carpaţii Meridionali.

Emisiunea a fost difuzată de TVR 1, la 2 decembrie 2016, informează site/ul oficial al Federației Proprietarilor de Păduri și Pășuni din România NostraSilva.ro

...

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.