Optsprezece drumuri din Bistriţa-Năsăud au scăpat de constrângerile bugetare ale PNDI. Transferul deşeurilor, operaţional abia din vară. Flori şi diplome de la Primărie pentru profesori

www.mesagerul.ro 

Optsprezece drumuri din Bistriţa-Năsăud au scăpat de constrângerile bugetare ale PNDI

Constrângerile bugetare impuse de angajamentele asumate cu FMI, Comisia Europeană şi Banca Mondială, care au deteminat Guvernul să restrângă finanţările prin Programul naţional de dezvoltare a infrastructurii (PNDI), nu afectează cele 18 tronsoane de drumuri aprobate judeţului Bistriţa-Năsăud în cadrul „Programului 10.000 km”, deoarece Consiliul Judeţean a reuşit să parcurgă deja procedurile de contractare, lucru reuşit doar în alte opt judeţe. În aceste cazuri, proiectele de reabilitare a drumurilor contractate merg mai departe, nefiind afectate de constrângerile bugetare, în cazul judeţului Bistriţa-Năsăud fiind vorba despre 18 tronsoane de drumuri care pot intra în lucru chiar anul acesta. Potrivit Compartimentului Drumuri Judeţene din cadrul Consiliului Judeţean, este vorba despre 18 tronsoane de drumuri judeţene şi comunale totalizând circa 130 km, respectiv:

www.bistriteanul.ro

Transferul deşeurilor, operaţional abia din vară

Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud a efectuat astăzi recepţia staţiilor de transfer al deşeurilor din judeţ. Acestea vor fi funcţionale abia după achiziţionarea containerelor de depozitare. Construcţia celor cinci staţii a costat peste 8 milioane de lei.
Cele cinci staţii de transfer de la valea Boilor, Galaţii Bistriţei, Beclean, Năsăud şi Sângeorz-Băi au fost recepţionate astăzi de oficialii Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud şi ai Ministerului Mediului, dar şi de cei ai firmelor care au executat lucrările.

www.timponline.ro

Flori şi diplome de la Primărie pentru profesori

30 de directorii de şcoli şi dascăli implicaţi în acţiunile organizate de municipalitate, dar şi cei 17 profesori voluntari de la Centrul pentru Tineret, au fost premiaţi de primarul Ovidiu Creţu.
Publicat în 25 aprilie, 2012 cu Nici un comentariu
”În ultimii ani administraţia pe care o conduc şi-a făcut o datorie de onoare de a răsplăti profesorii care se implică la Centrul pentru Tineret. Acum am lărgit puţin aria şi am premiat şi o serie de cadre didactice cu care am colaborat foarte bine”, a spus edilul Bistriţei.

Ilustraţie video tronsonul de drum Bistriţa Budac, reabilitat de CJ BN, în anul 2011.

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.