Patru ani de la incendierea Bisericii Evanghelice din Bistriţa. Concertul anual al premianţilor de la „Tudor Jarda”. Modernizarea parcului municipal începe de la Casa Ema

www.mesagerul.ro

 Patru ani de la incendierea Bisericii Evanghelice din Bistriţa

 

Luni se împlinesc patru ani de zile de când Biserica Evanghelică din Bistriţa a fost devastată de cumplitul incendiu din 11 iunie 2008, când flăcările au distrus cu o forţă impresionantă schelele din lemn care împrejmuiau monumentul istoric, Turnul şi o parte din nava lăcaşului de cult. Pentru a comemora tragicul eveniment, luni de la ora 19.30 este programată o rugăciune ecumenică în Piaţa Centrală, în zona intersecţiei cu Pietonalul „Liviu Rebreanu”, anunţă Primăria Bistriţa.

www.bistriteanul.ro

 

Concertul anual al premianţilor de la „Tudor Jarda”

Astăzi, de la ora 17.00, la Sinagoga din Bistriţa, de la ora 17.00, 16 dintre cei mai buni elevi ai liceului de muzică „Tudor Jarda” care au câştigat premii la concursurile muzicale de peste an vor susţine un concert extraordinar.
Nu este vorba de un simplu concert de muzică clasică: în afara unor valsuri, polci, balade ale lui George Enescu, sonatine de Mozart, fantezii compuse de Chopin sau concerte semnate de Max Bruch, din program vor face parte şi tinerii muzicieni ai trupei DEEP.

www. bistrita24

Modernizarea parcului municipal începe de la Casa Ema 

Noua schimbare la faţă a parcului municipal începe să fie vizibilă, culmea începând de la complexul Casa Ema, o investiţie de suflet a primarului Ovidiu Creţu.


Deşi în prima fază priveliştea oferită de parcul municipal părea cel puţin dezolantă, acesta începe să prindă contur, iar cel mai bine se vede acest lucru în apropierea complexului Casa Ema, unde deja încep să fie amenajate aleile pavate.

Ilustratie preluata de pe you tube.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.