Patru tineri sînt cercetaţi pentru trafic de droguri

Poliţiştii bistriţeni din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud au depistat la Bistriţa un grup infracţional specializat în comiterea infracţiunilor de trafic şi consum de droguri de risc, respectiv, canabis şi haşiş, rezultă dintr-un comunicat dat publicităţii de IJP BN. „Drogurile proveneau în special din Spania, fiind ulterior distribuite pe raza municipiului Bistriţa şi raza judeţului Cluj, cu sume de 40-50RON/gram” se spune în comunicatul citat.
Ca urmare, sub supravegherea procurorilor DIICOT- Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud,s-a trecut la monitorizarea, supravegherea şi probarea activităţilor infracţionale desfăşurate de suspecţi, fiind identificaţi numiţii : M.S.F. de 21 ani, B.A. de 28 ani, N.I.I. de 34 ani şi F.D.H. de 28 ani, toţi din municipiul Bistriţa”.
Unul dintre tinerii din reţea a fost reţinut pentru 29 de zile, alţi doi sînt cercetaţi în stare de libertate şi au primit interdicţie de a părăsi localitatea, iar al cel de-al patrulea este dat în urmărire internaţională, se mai spune în comunicat.
 
 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.