PNL BN în derută? Primarul Vasile Silași îi cere lui Ioan Turc să renunțe la candidatura pentru Primăria Bistriței!

 Potrivit paginii administrate de jurnalistul bistrițean Alin Cordoș, probntv, primarul de Chiochiș, liberalul Vasile Silași, în finalul unui interviu de precampanie, îi cere elegant, actualului președinte al organizației județene a PNL BN, Ioan Turc, să renunțe la candidatura la Primăria Bistriței, unde nu are nici o șansă și, să lase locul unui candidat cu șanse reale, la fotoliul cu pricina.

Practic, Silași dă pe față cărțile electorale ale organizației județene a PNL, unde, până nu demult îndeplinea funcția de secretar general, din care și-a dat demisia, din cauza mai multor gogomânii ale președintelui Turc. Un tip pragmatic și realist, aflat la finalul celui de-al patrulea mandat, primarul de Chiochiș a înțeles devreme că, sub bagheta lui Ioan Turc, PNL BN urmează să își dea un autogol de ”neuitat”, iar în contrapartidă, sprijină pe față schimbarea acestuia de la conducerea filialei, până nu este prea târziu.  În acest sens, Silași a trecut cu arme și bagaje în tabăra creată în jurul prefectului Stelian Dolha, care, va demisiona din funcție și va candida la președinția Consiliului Județean BN, împotriva baronului PSD Radu Moldovan.

Potrivit acestuia bătălia electorală va fi destul de grea, dar sunt șanse pentru menținerea unor primari liberali în fruntea unor UAT-uri: ”Sper ca partidul să aibă înțelepciunea să desemneze cel mai bun candidat, la Primăria Bistrița, iar la nivel de consiliul județean, cred că, am putea avea o șansă să câștigăm, dacă candidatul nostru va reuși să convingă electoratul”, a spus Silași. 

Despre ce se va întâmpla la localele din toamnă, vom reveni cu predicții, potrivit cărora PNL BN nu se simte prea bine, și urmează răsturnări de situații, chiar în precampanie! Vinovatul de serviciu, este nimeni altul decât Ioan Turc, un tip cu un cap prea mic pentru o pălărie atât de mare?!

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.