Poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Bistriţa-Năsăud, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au destructurat o grupare organizată infracţională în vederea comiterii de infracţiuni de şantaj.


În cursul zilei de ieri, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud, împreună cu poliţişti din cadrul I.P.J. Bistriţa-Năsăud, jandarmi de la I.J.J. Bistriţa-Năsăud şi cu sprijinul de specialitate al ofiţerilor D.G.I.P.I., au efectuat patru percheziţii la locuinţele a trei suspecţi. Astfel, au fost ridicate mai multe înscrisuri şi bani, informează site-ul IGPR.

În fapt, cei trei au pretins sume nedatorate de la diferite persoane în scopul obţinerii unor foloase materiale injuste, în contul unui împrumut acordat părţilor vătămate la începutul anului 2008. Suspecţii pretindeau o dobândă lunară de 15%.

Faţă de aceştia, procurorul DIICOT a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar în urma prezentării la Judecătoria Bistriţa, instanţa de judecată a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile, scrie sursa citată.

 

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.