Poliţistul Cristian Lungu a câştigat Romanian Open la Kyokushin. Pînă de Crăciun oamenii străzii vor avea "casă nouă". O firmă a lui Emil Nistor, acuzat că a prejudiciat cu un milion de lei o bancă, în Topul firmelor 2011

www.mesagerul.ro

Poliţistul Cristian Lungu a câştigat Romanian Open la Kyokushin


CS Oyama Rodna şi-a recomfirmat statutul de lider la Arad, cu ocazia desfăşurării concursului Romanian Open la Kyokushin, prin deja cunoscutul sportiv Cristian Lungu, poliţist în cadrul Poliţiei Rurale de pe Valea Someşului. Acesta a câştigat titlul de campion la categoria Kumite Open în acelaşi mod ca şi la competiţia anterioară, învingându-şi adversarii fără echivoc, prin ipon, în toate cele trei meciuri pe care le-a susţinut.

www.bistriteanul.ro

Pînă de Crăciun oamenii străzii vor avea "casă nouă"

Viceprimarul Andrei Rusu spune ca lucrarile pentru amenajarea centrului de noapte si cazare de pe strada I.L.Caragiale sunt in grafic si ca spera ca in luna decembrie acestea sa fie finalizate. In total acolo vor fi amenajate 36 de locuri de cazare.
In luna aprilie a acestui an au fost demarate lucrarile de reabilitare si modernizare a imobilului cu numarul 22 de pe strada I.L.Caragiale. Acolo urmeaza sa fie amenajat un centru de noapte si cazare pentru persoane fara adapost.

www.timponline.ro

O firmă a lui Emil Nistor, acuzat că a prejudiciat cu un milion de lei o bancă, în Topul firmelor 2011

Trăim în ţara în care, dacă ai o firmă cu probleme, îţi faci alta. Nu numai că nu te împiedică nimeni, te şi premiază. Este şi cazul omului de afaceri Emil Nistor din Valea Mare care a intrat, bine merci, în Topul firmelor 2011, scrie TimpOnline.

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.