Președintele Composesoratului Borșa, Matei Mihali, băgat în spital după ce a fost bătut de un borșean

preluare vasile dale

 Potrivit jurnalistului Vasile Dale, Maramureș, ieri seară un incident nefericit a avut loc în localitatea Borșa. Matei Mihali a fost bătut de un localnic și a ajuns la UPU. Detalii informative și video de pe site-ul jurnalistului maramureșan, mai jos și link de legătură la toată informația de la această oră. Nota noastră.


”Președintele Asociației Composesorale Borșa, Mihali Matei, a ajuns în această seară la UPU a Spitalului Borșa după ce a fost agresat pe o terasă din oraș. Conform informațiilor furnizate de partea vătămată totul s-a petrecut în jurul orei 14.30 când proprietarul terasei (același care a fost și constructorul telegondolei de la pârtia olimpică) l-a lovit cu pumnii și picioarele.

Incidentul de la cei doi ar fi pornit de la faptul că Mihali ar fi înaintat spre cercetare o serie de documente în care s-ar fi împroprietărit mai multe persoane cu terenuri aflate în imediata apropiere a pârtiei olimpice, terenuri care susține Mihali sunt în proprietatea Asociației Composesorale Borșa.” Continuare aici

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.