Prefectura BN dă tonul la împăduriri

comunicat de presă


Vineri, 26 martie 2010, ora 1000, va avea loc lansarea campaniei Luna Pădurii 2010 , eveniment care debutează prin acţiuni de împădurire în comuna Sânmihaiu de Câmpie, comună cu suprafaţă redusă de fond forestier.
La această acţiune, prefectul Cristian Florian a mobilizat peste 300 de persoane din cadrul Instituţiei Prefectului, Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, a serviciilor publice deconcentrate, precum şi din cadrul altor structuri ale Ministerului Administraţiei şi Internelor .
În calitate de iniţiator al campaniei, Cristian Florian, prefectul judeţului Bistriţa-Năsăud, vă invită vineri, 26 martie 2010, pentru a efectua o documentare în comuna Sânmihaiu de Câmpie, cu ocazia deplasării în teren, în cadrul acestor acţiuni de împădurire.
Întâlnirea va avea loc la ora 930 , în localitatea Sânmihaiu de Câmpie, la intersecţia drumului spre comuna Miceştii de Câmpie, de unde se va pleca spre locul unde vor fi plantati puieţii.
Pe toată perioada campaniei se vor desfăşura acţiuni de împădurire în diferite zone ale judeţului Bistriţa-Năsăud, campania Luna Pădurii 2010 luând sfârşit la data de 15 aprilie 2010.
Vă aşteptăm cu bucurie!

CANCELARIA PREFECTULUI

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.