Prefectura colectează alimente pentru sinistrați, primăriile fiind așteptate cu lemne de foc. Două proteste separate, în faţa Prefecturii. Brigada 81 Mecanizată colectează ajutoare pentru sinistraţi

www.mesagerul.ro

 Prefectura colectează alimente pentru sinistrați, primăriile fiind așteptate cu lemne de foc

 

Și Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud anunță că a inițiat o campanie de colectare de alimente neperisabile pentru sinistrații din zonele calamitate de fenomenele meteo extreme, sens în care a convenit cu marile centre comerciale din Bistrița organizarea de centre de colectare în magazinele Billa, Carrefour, Kaufland, Profi, Lidl, Unicarm.

www.citynews.ro

 Două proteste separate, în faţa Prefecturii 
 

 Peste 50 de persoane s-au adunat sâmbătă, la ora 17.00, în faţa Instituţiei Prefectului Bistriţa-Năsăud, pe de o parte, pentru a protesta împotriva actualei conduceri a ţării şi, pe de altă parte, pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de semnarea acordului ACTA de către oficialii români.

Cele două grupuri de protestatari s-au aliniat în faţa Prefecturii, manifestanţii având însă grijă să nu se amestece unii cu ceilalţi.
 

www.bistritaonline.ro

Brigada 81 Mecanizată colectează ajutoare pentru sinistraţi
 

Brigada 81 Mecanizată ‘General Grigore Bălan’ din Bistriţa a deschis trei puncte de colectare de ajutoare pentru sinistraţii din judeţele afectate de fenomenele meteo extreme, potrivit unui comunicat de presă remis sâmbătă, scrie bistritaonline.ro, citînd Agerpres.

 

Comentarii

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Vă rugam să completaţi codul din imagine în rubrica de mai jos.
Image CAPTCHA
Introduceţi literele din imaginea de mai sus.